Slik optimerer du bedriftens hage før neste sommer

Selv om vi befinner oss midt på vinteren, er det faktisk akkurat nå du skal begynne å planlegge for å få hagen klar til neste sommer. Hvis du for eksempel drømmer om en adirondack stol eller annen trestol ute, som skal bygges, er det ofte godt å komme i gang i god tid når det kommer til sesongen. Adirondack kan også lett bli utsolgt fordi de er så populære, så det kan være viktig å begynne tidlig. Under skal du få noen tips til hvordan du kommer i gang med sommerfoberedelsene dine allerede nå, sånn at du kan finne ut om du eventuelt trenger et lån til prosjektet.

Velg en adirondack stol eller andre flotte utemøbler

Det å ha fine møbler, som for eksempel en fin trestol ute, er noe som virkelig kan transformere hagen din. Vil du ha et tips til hvordan du fikser dette med en adirondack? Lær hvordan du bygger en adirondack-stol selv og gi deg selv god tid til å kose deg med byggeprosjektet ditt. Vi er tidlig ute, så hvis du drømmer om en adirondack stol eller en annen trestol ute, er det nå du skal sette i gang dette. Utemøbler er alfa og omega, så prioriter disse.

Planlegg plantingen din

Noe mange ikke planlegger med hagen sin, er hvordan de faktisk skal plante der for å sikre seg at alt faktisk ser ut som det burde. Det er mange måter å få hagen sin til å se pen ut, og nøkkelen til dette er planlegging. Her er det mange gode grunner til å sette seg ned og tenke over blant annet:

  • Hvilke planter som passer til det klimaet man bor i
  • Hvilke planter som trives i den samme typen jord
  • Hvilke tidspunkter blomstene blomstrer på, slik at du kan sikre deg at du har planter som blomstrer på forskjellige tidspunkter og sørger for at du har en vakker hagen hele sesongen
  • Hvordan du vi at designet i hagen din skal se ut. Tenk møbler, blomster, uthus og andre praktiske ting inn i dette også

Tenk over hva hagen skal brukes til

Hagen bør innredes basert på hva du faktisk bruker den til, men likevel er dette noe mange glemmer fordi de rett og slett ikke planlegger hagen sin veldig godt. Er det for eksempel noen som vil bruke hagen til å spille ball eller er det mest kaffedrikking og det å nyte solstrålene som er hovedaktiviteten i hagen? Er det barn som skal bruke hagen eller er det primært bare voksne?

Alt dette er ting som kommer til å påvirke hvordan hagen ser ut og ikke minst hva som er best å prioritere i hagen når man både skal plante, finne møbler og på andre måter planlegge hvordan det kommer til å se ut.

Det virker kanskje litt kjedelig, men det er en helt fantastisk måte å sikre seg at hagen din blir akkurat det du drømmer om, og at du får lyst til å tilbringe masse, masse tid der. Så dette er noe som absolutt er verdt å prioritere, uansett hvor stor eller liten hagen din er.